Livet i norrland

Tappade just farten
Tjena allihopa! Nu ska jag dra ner på ica för att handla lite ingredienser till en kaka! Förhoppningsvis så kommer höst-outfit inlägget ikväll om jag är tillräckligt snabb. Rebecca frågade om jag märkt vad jag tappat idag och jag fattade inget. Då när hon svarade farten så tänkte jag att det stämde alldeles utmärkt. Jag är verkligen riktigt riktigt seg...


Nu måste jag lägga bena på ryggen! 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: grannen tona

OJ VILKEN FIN BRUUUUUD

Skrivet av: felicia (:

dudeee, Vilken kamera har du? :D

btw jätte fina bilder, Älskar hur coolt det blev me bakrunden!

URL: felicialooovdahl.devote.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare