Livet i norrland

Önskemål från en läsare


Fick en fin komentar från en läsare som att jag skulle göra ett inlägg med jackor så självklart så gör jag det! Egentligen så hade jag två slags modeller på jackor till(skinnpajen och den röda jackan), men jag valde dessa tre!


Som ni kanske märkt så valde jag jackor som inte är sådär jätte lätta att få tag i(om man inte är en sådan som beställer på internet ofta). Men då så vet jag precis var ni ska gå för att få tag på liknande. Second hand! Har sett många jackor på lilla härnösands second hand affärer som liknar de ovan. Riktigt snygga också! Nu måste jag faktist sova. Har jobbat med detdär inlägget i 2 timmar...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: m

du är verkligen ambisssiös maja! tack

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare