Livet i norrland

how many seconds could i hold my breath till you came in to town
|  hatt hm  |  skjorta monki  |  tygpåse gjort själv  |  jeans pull and bear  |


Till det hade jag mina svara låga converse! Idag har varit en ganska vanlig dag faktist. Började med skolan då jag och Ebba skulle söka något med idrottslärarens iphone. Det stog att vi var 2 m ifrån saken(som förövrigt var en burk med en lapp) men kunde ändå inte hitta den! Frustrerande...


Sedan efter gofika hemma så tog jag mig till stallet där jag nästan ramlade av min häst och nu så har jag inte gjort så mycket resten av kvällen. Men imorgon ska jag ta mig ner till Härnösand city(eller 'stan' snarare) och se vad butikerna har att erbjuda!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sofia

Skulle uppskatta om du kunde tala om vad låten heter som du har som rubrik ? :)

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare