Livet i norrland

United States of America
Linne från Bershka!


God dagens! titta linnet jag snodde av min syster idag! Mycket snyggt tycker jag. Min vecka hittills har varit riktigt lugn. Gick på stan igår en stund, dock så hittade jag inget. Men jag valde inte heller den bästa dagen att dra på stan på. Alla secondhand butiker var stängda och jag om kände för att fynda...


Men jag får ta nästa tillfälle så fort det bara går! Har inte hunnit varit inne på röda korset sedan dom bytte ut alla saker, tro det eller ej! Men jag får jallajalla på mig lite så någon inte tar något jag vill ha före mig!


Tillsvidare lovers!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare