Livet i norrland

And I will fly through the lightness when the thunder will strike|  tröja hm  |  skjol hm  |  jacka cubus  |  skor gamla  |


En gamal outfit som jag hade på sltet av sommarlovet. Har fortfarande inte kommit in i att man ska gå och lägga sig sent och stiga upp tididgt ännu men jag gör mitt bästa i alla fall! Imorgon så ska jag efter kolan nog gå med isa på stan! Behöver verkligen inhandla lite nya basgrejer. Ska titta förbi på vad secondhand butikerna har att erbjuda på om dom nu inte har stängt. Vi får se! I värsta fall så tar jag mig en snabbrunda på tisdag också!


Godnatt ses och hörs!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Kortkort kör vi här :D

URL: http://Cassechuck.blogg.se/

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare