Livet i norrland

gårdagens|  halsband spanien  |  stickad tröja monki  |  shorts Levi's vintage  |


Har verkligen varit en mycket dålig bloggerska senaste veckan. Men nu ska jag lova er att det blir ändring! Igår satt jag grannen och hennes kusse och tittade på film ett tag i grannens trädgård sen gick jag in och åt godis tills jag somnade i soffan. Sliten tjej? jaa ganska.


Det har nämnligen varit full rulle omkring min häst hela veckan och inte fören igår har jag direkt kunnat slappna av. Nu ska jag ta lite bilder till ett inlägg. Det har med mat att göra!


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare