Livet i norrland

en midsommarnattsdröm

Livet i norrland
God morgon säger jag med dessa snygga klänningar! Dom kommer från weekday(tror det är en ny favorit affär men om jag tänker efter så slår inget monki) och jag älskar allt med dom! Den raka skurningen det tunna materialet och spciellt, den djupa ryggen! Dessutom kostar dom bara ynka 200 pix. Rubriken kom sara på! Hehe. Hon satt på hästryggen och jag ropade till henne: SARA! HÅKANCITAT TILL BLOGGEN! Då blev det en midsommarnattsdröm ! Sjukt bra låt och ni som inte gillar Håkan, ge han en chans, eller näe, man bli bara besatt!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare