Livet i norrland

kavajoman

Från vänster till höger   |  sammetskavaj gamal  |  svart kavaj zara  |  grön kavaj second hand  |  orange kavaj stradivarius  |  gammrosa kavaj hm  |  militärgrön jacka/kavaj second hand  |  beige trenchcoat/kavaj hm  |  grå kavaj hm  |  ljusbeige kavaj second hand  |  mörkblå kavaj new yorker  |  röd kavaj second hand  |  vit kavaj hm  |


..... mitt beroende för kavajer alltså... samlade ihop alla mina och min systers kavajer som vi delar på, på ett och samma ställe. Blev ju bara några stycken... Dessutom så är fler än hälften mina som jag har köpt, och kavajerna som elin  köpt har jag sett till så hon köpt så jag kan låna. Inte bra maja, inte bra...


Så nu har jag bestämmt mig! Köpstopp på kavajer! Men det är fortfarande 2 kavajer jag måste skaffa mig. Konjaksbrun och randig. Men det får vänta! Kavajerna på den översta bilden är mina favoriter! Den blå från new yorker, den militärgröna second hand kavajen, den orangea från stradvarius och den vita från hm!


Nej nu blire äta godis och för er kommer det bli mobilblogg de närmaste tre dagarna för jag kommer bo ute i stallet! pok fred och kärlek

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare