Livet i norrland

Neckalace


|  Halsband 1: Köpt på en kinabazar i spanien  |  Halsband 2: Med fjädrar hm  |  Halsband 3: Köpt på fredagsmarknaden  |  Halsband 4: Promod i spanien  |  Halsband 5: Berlock african shop i spanien med en av mina kedjor  |


Här är 5 halsband jag och min syster köpte  i spanien. Man hittar så otroligt snygga smycken överallt så det är ganska svårt att inte köpa alla! Elin och jag är smyckomaner så dessa halsband var inte direkt de enda smyckena vi köpte!


Bildernas kvalite är inte den bästa och vad beror det på tro? Det usla vädret som inte vill försvinna men jag tror det ska bli lite bättre till imorgon!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare