Livet i norrland

Heaven's waiting down on the tracks


Jaa, och vad blev det av vädret? Dagen började med att jag gick i en stickad tröja och kjol ner till stan. Väl där insåg jag hur varmt det var. Då gick jag in på mor och fars jobb och frågade om dom hade något jag kunde byta till. Då fick jag en vit reklam t-shirt med turkost tyck.


På framsidan stog det:
Är ditt hus säkert? assa.se


På baksidan:
Är du säker?


Men jag gjorde det bästa av situationen och snodde en sax jag fixade lite med, sen gick jag med min reklam t-shirt kort kjol och solbriller ner på stan. Och nu? jaa nu sitter jag inne vid en dator med tjocktröja och mjukisbyxor. Och vädet? Regn och åska. Najs de...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare