Livet i norrland

Sjal
sjal hm 149:-


En sjal som jag köpe på ett hm nere i spain. Bilderna fick min snygga syster stå för idag, och vet ni vad jag kom och tänka på nu? jag skriver alltid min syster iställer för hennes namn... Så då kan jag berätta att hon heter elin för dom som inte visste det!


Nu ska jag gnida mitt offer till knä och laga lite mat för att förbereda mig inför kvällens insatser! Träning med min ponny och då kan jag passa på att berätta att jag blev avkastad av han 2 gånger igår. Det var av den anledning mitt knä blev nämnt. Men nog om det jag älskar min ponny ändå mest och han är bäst även fast han är dum. Det är faktist ganska hälsosamt att ramla i backen ibland, eller näe... Pusssss

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare