Livet i norrland

full rulle, stekande sol och ballonger

Livet i norrland
Pust... Nu Änrligen så sitter jag ner! Har varit full rulle från klockan 7 imorse! Det började med att äta en chokladboll (en mycket liten) till frukost, sedan ut till stallet och rida ett 40 min pass på min polle sedan hem käka jordgubbar, då märkte jag att jag var sen till broöppningen, då var det bara att lägga benen på ryggen och springa ner till stan(eller okej, jag åkte bil hehe). Har bland annat blåst upp och knutit ballonger som en idiot, sprungit med vatten till de arbetande(också det som en idiot), druckit gratis redbull, plockat glödlampskartonger från marken och använt min kreativitet till att göra kollage på borden med! Nu ska jag iväg på en resturang någonstans i höga kusten och käka för att sedan senare ikväll glida runt i jullans stuga! Fred ut people

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare