Livet i norrland

håkan hellström - casual bohogo morgon! denna dag början jag med att visa mina två andra tygpåsar som jag helt glömt bort att ni inte fått sett! förlåt. Godtar ni min ursäkt? bra. Den första köpte Rebecca på peace and love åt mig. Har  så länge velat ha en håkan hellström påse och då frågade jag henne om hom kunde köpa en åt mig och gullig som hon var så gjorde hon det! tack rebbis. Älskar ju håkan!


Den andra har jag och min syster satt ihop! och håll i er nu den blev till samtidigt som fuck your chanel bag! och då undrar ni, varför har vi inte fått se den fören nu?! svaret: ingen aning..


nu: trycka i mig lunch av något slag!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare