Livet i norrland

Solglasögon!Tjoo ,, blev inte så mycket uppdate idag... va kan de bero på? jo skrattat lite för mycket kanske. men ni vet att dom som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men nu när jag ändå är igång kan jag berätta om mina nya solisar jag skaffat mig. Ville ha ett par runda och hittade dessa, inte helt runda men lite åt wayfares hållet om ni fattar? Köpte dom någonstans på habaneran, dom andra är mina svarta älsklingar jag haft ett tag från glitter Så nu har jag både ett par perfekta svarta och bruna. puss kram skummbanan.... elle gonatt...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare