Livet i norrland

Shwopp!Hallååå! Så här mot kvällkvisten tänkte jag visa en bild på när jag badar med den som kastade ner mig i en taggbuske idag... (det kliar fortfarande..) Nu ska jag dra  iväg och få våldermort rakt i pannan när jag ska titta på harry potter i 3D. Wooooww...... puss hel och kanske ses ikväll/inatt!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: uknow

de är klart om du ber din häst cross att springa ut i vattnet till den dränker sig typ klart polle blir arg

Svar från Livet i norrland

bilden var en vecka innan jag blev avkastad och dessutom så tvingade jag inte i han, han gick i själv. Titta på bilderna bara han har öronen fram hela tiden. För de andra så heter han carlo. Och än en gång när någon ska klaga så är den anonym. Människor, stå för va ni tycker...

Skrivet av: Besökare

vrf utan hjälm om du ramlat av ?

Svar från Livet i norrland

glömde den ganska många mil bort så de kändes ganska onöödigt att åka ca 2 timmar fram och tillbaka för att hämta den

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare