Livet i norrland

go morgon sommarlovsälskare...... hur mår ni? jag har hunnit kliva upp 7 ofrivilligt, ridit ett allt för jobbigt pass på min polle blivit avslängd och sagt hejdå till min vän. Är det inte härligt med sommarlov? jo men visst...


Nu tänker ni säkert, varför valde norrlandsbloggaren domdär två bilderna? jo de är så att jag tänkte ta och visa er behind the scenes-bilder från när vi plåtade i spain. (oj va mycket engelska det blev nurå.. aja)
På första bilden sa jag: Där borta där ska vi vara!!!
På andra: kom nu du behöver inte vara rädd för mig! hehe.....


lägg märke till:  • Min otroligt miss matchade kombo med brunaktig virkad topp som jag trodde skulle passa ootroligt bra till mina kolsvarta skinnshorts, vilket de inte gjorde. (tur att jag hade levisshortsen)

  • Den fullt proppade tygväskan ssom jag senare märkte egentligen bara behövde innehålla ett par levisshorts pga det jag skrev i punkten innan.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare