Livet i norrland

travel


Detta mina vänner är på ett ungefär vad jag tänker ta på mig nästa gång jag ska resa någon stans och då kan man fråga sig hur det kommer sig? jo, när vi var påväg hem ifrån spanien så satt jag i mina snooortajta shorts och käka frukost på madrids flygplats när mina ögon föll på en tjej som kanske va åtta år. hon hade på sig en blommig vippig kjol och en stoor mysig collegetröja som troligen var hennes pappas. Gud  så skönt det såg ut ! ville bara slita av mig kläderna och sätta på mig likadant!!! nerå... men ni förstor kanske hur jag kände det?


Grejjen var ju den att hon matchade det med en nalle i handen och knallrosa sneakers. inte direkt något jag skulle ta så jag satte ihop detta kollage med hur jag ungefär skulle matcha den sköna kombon med vippigkjol och collegetröja. Den enligt mig perfekta reseoutfiten!


jag lovar, det är så mycket snyggare på!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare