Livet i norrland

på hemmaplan!

Livet i norrland
Åh... Jag slits i två delar här! Den ena halvan av mig vill tillbaka till torrevieja och dom härliga skåningarna. Den andra delen ryser för att det är så skönt att komma hem till sverige och alla jag saknat hela resan! Och ja Gud vilken resa det har varit! Shopping i stoooora mängder(har mycket att visa) nätterna på pacha, stek på stranden... Det finns så mycket att berätta så jag måste tänka igenom det flera gånger. Men nu kan ni nöja er med dethär inlägget tills ikväll när. Jag ska försöka ladda över bilder till min dator som förövrigt gick lös sist sist jag satt vid den. Pussssar och kramar från er nyhemkomna bloggare!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare