Livet i norrland

sara was here

Heeej alla majas fans! Sara här nu, Maja bad mig blogga och göra ett inlägg idag. KLART MAN STÄLLER UPP. Jag bloggar även här på bubbelroom (min blogg), men min blogg går lite segt just nu (jobbigt när maja inte är hemma). Jag är 95a, alltså två år äldre än Maja WOHO COOLT MAJA HAR ÄLDRE KOMPISAR WOOOO aja. Har aldrig förstått mig på gästinlägg... vad ska man skriva om? Om sig själv eller nå annat? Men eftersom du, Maja åkte iväg och missade gatufesten. Där våran älskade Håkan var ♥ Det är det jag ska visa dej Maja, alltså är det här inlägget till dig Maja! Håkan - Nu kan du få mig så lättVeronica - Snälla bli min


SKA BLI KUL ATT DU SNART KOMMER HEM!! Förlåt för att inlägget kanske inte blev så seriöst, men vet att du kommer gilla det!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: öö..

kan säga dej att de är inga sång talanger i publiken, man måste fan hålla för öronen..

Skrivet av: öö..

kan säga dej att de är inga sång talanger i publiken, man måste fan hålla för öronen..

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare