Livet i norrland

ISABELLABERGH
hallå alla Majas grymma läsare!


Jag heter Isabella Bergh och jag är snart 15! För er so minte visste det redan så bloggade jag faktist en tid här på livetinorrland då handlade denhär bloggen om allt möjligt. Sedan när jag slutade här för att bara blogga på cassechuck så bestämmde sig maja för att dethär skulle bli en modeblogg! Jag är inte intresserad i mode så mycket (hehe) mitt intresse är hästar! Woho! Nej, men jag bor i Sundsvall med min familj på en hästgård:) Jag har två egna hästar en ponny och en storhäst. Mitt mål i år är att kvala in till sm! Men som sagt var så är jag inte lika intresserad i mode som maja ;) Men jag gillar att shoppa! (Fast att de oftast blir till hästen och ridkläder;) Min favorit klädbutik ligger inte i Sverige utan inge mindre än i Florida och New York! Den heter ambercombie & fitch. Shoppar där varje år när jag är i florida! Här är deras hemsida! http://www.abercrombie.comVissa kanske tror att maja är en sån som bara klär upp sig ibland, oh no! haha när vi var i norrköping på hästtävlingar så tog det 20 min tills hon hade bestämt sig för vilken tröja(!) hon skulle ha! Hahaha... Aja men hon löste det problemet, men sen skulle hon ha byxor också... hon hade 5 olika par shorts med sig och det tog en j*vla tid ;) haha! Men skit samma! Men Maja är bland dom roligaste personerna jag känner! Helt ärligt ;) Vi har samma skumma humor och på kvällen är de inte roligt ;) Sist slutade det med att vi cyklade ner i skit stort dike med giftbuskar tror jag! :o hahaha! Firade i alla fall midsommar med dom i år och de var den bästa! Kommer aldrig att glömma! Älskar dej lillpsykopaten <3Men jaa... nu vet ni lite om mej o så! Väldigt seriös gästbloggning! :D Men gå in på min hästblogg om ni vill :)) http://Cassechuck.blogg.se/

Tack snälla maja för att jag fick gästblogga<3333

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare