Livet i norrland

då var man en fjortis då...Jaa, fallet är så att man fyller år idag! Ett grattis sitter aldrig fel, hehe. Fick presenter av mina friends i onsdags när vi firade födelsedagen min. Av ida fick jag 5 stoora marabou chokladkakor men som ni ser så är det bara 3 och en halv kvar. ops... av olivia fick jag tvår och body butter(som luktar svingott), iv issapissa fick jag en ring från kenzas guldfynd kollektion, kärlek! Sen fick jag presentkort på hm av emelie och ellen! Av min mor och far fick jag idag en iphone som jag så länge velat ha!


mina vänner och min familj är bäst! kärlek till er! Kärlek till er andra också!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: mia

iphone 4 e bättre!!

Svar från Livet i norrland

3an är tillräckligt bra för mig iallafall!!

Skrivet av: emelie hellberg

hur mycket väger du ?

Svar från Livet i norrland

45, dåraaa

Skrivet av: Lisa :)

Iphone<3 du kommer älska den! och grattis btw

Svar från Livet i norrland

Tackarrrr älskar den verkligen!!!

Skrivet av: Isabella Bergh

Grattis majsan!:D<3

URL: http://Cassechuck.blogg.se
Svar från Livet i norrland

Tack issapissa<3

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare