Livet i norrland

Honör!


Berget events pågår i lilla härnösand just nu. Det ligger runt 1500 militärer i buskarna och pangar med sina gevär! Igår när jag firade min födelsedag(som dock är på fredag) sov emelie, ida, olivia, lilla jag och issa hemma hos ellen efter att ha badat i klubbsjön! När klockan var runt 2 kom det några gäng militärer och vi snackade med 2 av dom gängen. Så sköna! På bilden är det några tyskar från det röda laget som ville ta en bild med deras "lovely sweden girls". Han som stog bakom kameran sa: "Say sex!". Svårt attt vara seriös då...av någon anledning frågade nästan alla: "How old are you?". Vårat svar var dock ingen siffra. Bara ett skratt!


Bästa kvällen på länge var det i alla fall och fler bilder från den kommer i sinnom tid......

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: 2fab

Var med och tävla om våra nylanserade tygpåsar på
www.2fab.devote.se

URL: nattstad.se/merr

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare