Livet i norrland

här kommer jag shoppa om ungefär en vecka, avensjuk??
Om mindre än en vecka drar jag ingen annan stans än till spanien! Då mina vänner kommer det shoppas! Bland annat på detta underbara inne/ute shoppingcentrum med namnet habaneras. Innehåller butiker som bershka, pit & bull, zara(favoriten), mango, och måååånga fler butiker. Sedan kommer jag även befinna mig på fredags marknaden där man kan fynda som tusan! De mesta är bara skit men det finns så myckt snyggt också!


Avis?

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

avundsjuk möjligtvis

Skrivet av: Isabella Bergh

Att jag är :o<3

URL: http://Cassechuck.blogg.se
Svar från Livet i norrland

gilla* <3

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare