Livet i norrland

Festival look

Nu är festival inlägget klart! nu får jag verkligen hoppas att ni är nöjda med det för jag har verkligen jobbat för att de looker jag satt ihop skulle bli klara! Jag har tagit kläder som är ganska lätta att få tag på  och både budget och lite dyrare saker. Tycker det är askul när ni ber mig göra ett inlägg med ett speciellt tema. Jag få verkligen tänka till!


gilla eller ogilla lookerna och har ni någon favorit?? mina är nog 2 eller 8,, fast egentligen gillar jag alla lika mycket..

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: han som kan sjunga

haha, majson! nr fem är hooottasst :)

Skrivet av: han som kan sjunga

haha, majson! nr fem är hooottasst :)

Skrivet av: m

snyggt!

URL: hahajagdor.blogg.se
Skrivet av: Besökare

5an och trean lätt snyggast :)

Skrivet av: Isabella Bergh

Mina favoriter är 1,3,5,7 :D<3

URL: http://Cassechuck.blogg.se

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare