Livet i norrland

made by mekollaaaa


titta där va jag gjort! Hade lite problem när jag var  i stockholm förstår ni... har länge velat ha en tygpåsemed det trycket(som jag kommit på själv) men när jag väl var där i stockholm var det inte en enda butik som hade tygpåsar utan tryck, happ tänkte man då, då blire ingen tygpåse... Men då hade min mamma linnetyg hemma så jag kunde sy en egen! yepp så nu är den helt klar, äntligen!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

Tjenis livetinorrland! Du har en väldigt bra blogg. Läser den ofta. krenjs1911

Titta gärna på min blogg http://goo.gl/Mh13j0

URL: http://goo.gl/Mh13j0
Skrivet av: mahlin

Just love it!!!!

Skrivet av: ebbaa

snygggg, varumärke nästa!!
(elr kanske inte heter varumärke, men du fattar?)

Skrivet av: Isabella Bergh

Najjs!! <3

URL: http://Cassechuck.blogg.se/
Skrivet av: Besökare

Jag har sett att man kan köpa likadan online? Haha du kom inte alls på det!! :PP

Svar från Livet i norrland

HAHA! Jag kan lova dig att jag har kommit på det trycket helt själv kom på det efter att ha sett en bild på en tygpåse som det stog "I really(don't) need a chanel(fast med chanels märke) bag" på wehaertit.com. Om du nu har sett en likadan online kan du ju ta och skicka länken. DÅ tror jag dig vilket jag inte gör nu eftersom ja vet vad jag gjort, tänkt, sagt och sett. Skicka gärna med ditt namn så verkar du inte lika feg. puss

Skrivet av: Besökare

kan man köpa en sån av dig?:)

Svar från Livet i norrland

har nästan inte något tyg kvar till en till påse men det beror på vem det är som vill ha också! har redan gjort en extraväska till min vän sara och hon behövde inte betala ett endaste spänn för den. och det tänker jag inte låta nån annan göra heller! så svar: nej fast ja!

Skrivet av: Besökare

haha fan så skön du är

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare