Livet i norrland

new in
|  shortsdress new yorker  |  tröja/klänning monki  |  linne monki (och med lite egna justeringar)  |  t-shirt mango  |  armband cocoo  |


Gåvärken som jag fått nu efter dagens shopping lönade sig för gud va jag är nöjd med mina inköp! Jag har mycket länge velat ha ett linne med djup rygg och när jag var inne på monki så tog jag upp dedär linnet och tänkte, "men VARFÖR sitter det 2 svarta resår band i ett kors i ryggen på ett så snyggt linne?!". Då kom det upp för mig att om jag klippte bort dom resårbanden så fick jag dedär linnet med den djupa ryggen jag så länge velat ha! ett till plus för den snygga färgen också.


(bild på hur det såg ut innan hittar ni här: http://www.monki.com/products/Singlets/Tiana_2086)

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare