Livet i norrland

skolavslutningsklännng - checkKlänning hm consious collection
skor scorett
väska gjort själv


Äntligen behöver jag inte oroa mig över att inte ha något att ha på mig på skolavslutningen! Har varit riktigt orolig ett tag för jag har inte hittat något som fallit mig i smaken... Men så stack denna klänning fram bakom en massa färgglada t-shirtar inne på hm. Det visade sig vara den enda klänningen kvar där och det bästa var att den var i storlek 34! Underbart! Skorna hade jag spanat in mångamånga gånger förut och änligen blev de mina igår! Kommer bli svinsnygga till klänningen!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: ebba lundgren

Allt är svin snyggt maja, men skorna är skit fula seriöst :) allt de andra vad skit fiin! ELSK! <3

URL: ?

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare