Livet i norrland

då-grymt nu-drömma sen-vakna


Kvällen har varit den grymmaste på länge! Oskar, Calle, Tove, Ebba, Linus och sen sist men inte minst jag har ängnat kvällen åt att hadla otroliga mängder dricka (8 l samanlagt). Fråga ebba vad hon tänkte ha dom till. Halsa kanske? Sedan tittade vi på en film som... Ja usha läskig som vet inte vad! Sedan tittade vi på när alla länder som delade ut poäng på eourovisionsongcintest och pekade långfinger åt som som inte röstade på sverigeland. Sedan var jag tvungen att gå hem eftersom jag ska upp 5!


Hoppas ni får sova längre än mig...

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare