Livet i norrland

www.cassechuck.blogg.se

Tjena ute i alla stugor! Jag har varit så blodigt dålig på att blogga senaste dagarna men det är för att det enda jag har sprungit runt i har varit skitiga ridkläder och mjukisbyxor. Fab? Inte särskilt. Resten av denna valborgskväll kommer jag ängna åt att skriva ett gästblogginlägg på www.cassechuck.blogg.se! Under tiden kan ni titta på dessa bilder jag tog på min syster!


Fred in ut vänster och höger!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Maggie

du skulle inte vilja göra en najjsig header/design till migg? :)

URL: www.mewethem.blogg.se
Svar från Livet i norrland

de skulle hon!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare