Livet i norrland

Answers!


 


Det var en riktigt svår fråga eftersom man kommer på outfits hela tiden så jg kan inte säga en absolut favorit. Men jag satte ihop en outfit lite fort som ja tänkte visa:
Gillar med detta: Mönster till mönster, att halsbandet bryter av, herrskjortan!


www.angelicablick.se

       


och många fler!

 Vet inte vem det är sååå?


Favoritfärg: Gul,röd,blå,orange ohcgrön som gräs!
Favoritdricka: Cocacola!
Favoritfilm: Horton lätt!
Favoritlåt: Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hällström, Pressad av tid - Norlie och KKV.Jag vet ite riktigt hur jag ska beskriva den på bästa sätt men okej jag gör ett försök:
Ganska överlag rockig, femenint maskulin med några väldigt väldigt små gameldags och bohoinslag.
Jag tar gärna hjälp utav mina vänner och min syster om jag inte vet vad jag ska ha på mig och jag tittar mig gärna runt för att få nya ideer av andra. Jag tar också insperation av blggarna jag läser-Favoritaffär: Monki! 
Favoritplagg: Jeansshorts med lite högre midja.
Sak jag önskar mig: Vit kavaj!!! Så perkekt till allt!
Vad jag tar på mig när jag inte vet vad jag ska ta: Jeans, linne eller skjorta och en läderpaj!Denhärbloggen är en modeblogg så jag skriver mest om mode på den men jag kan slänga in några bilder på min lilla prins Carlo och jag:Jo Tänk för att jag brukar ganska ofta tänka lite för mycket på vad jag ska ha på mig när jag tävlar på jag tappaar fokus på själva tävlingen men jag har blivit bättre på det!

En turkosbrun outfit som jag faktist äger! Älskar färgkombinationen!


Jag gillar när man inte ser alldeles för över fixad ut utan att man bara har sitt vanliga svall. Men jag har börjat gilla mer och mer nu uppsättningar och här är en som jag hittade på weheartit.com. Fett snygg!


Bloggar jag läser folk jag ser och träffar min syster mina vänner, tidningar, och framförallt: Sara & Majas mode!


 


 


Här har ni Svaren på min frågestund! Tycker jag fick fett roliga frågor! TackTackTack

Fred ut

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: sara

sara & majas mode är kuung

Svar från Livet i norrland

ohje

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare