Livet i norrland

somliga går med trasiga skor


Njuuut!


Nu är det lov för min del! Najs det ska bli att inte behöva gå runt och ha ångest för vad man ska ha på sig dagen efter. Och vet ni vad? snart kommer mina nya doser hem! Japp bara några dagar innan de svarta låga conversen är mina! längtat är vad jag gjort.


Fred ut

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

/hon på våningen under

Skrivet av: Besökare

detdär är MINA skor!!!! sluta skita ner dom din lilla fisk

Svar från Livet i norrland

hahha får ju ett par egna nu så du behöver inte oroa dig längre:):):):):)::):)::):):):):):):):)

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare