Livet i norrland

tillsammans blir vi en näktergal och sjunger ut om en bättre dag


Kvällens mysklädsel blev ett ribbat linne från hm och ett par avklippta mjukisar


Kvällen kommer ängnas åt att titta på lite filmer med min mor. Imorgonkväll däremot så ska jag och några andra sköna dra ner till stadens biograf och kolla på en skräckis... det kommer sluta ungefär med att jag tove och ebba sitter på toan. Dom skräckslagna och jag hysteriskt garvandes livrädd. Skräckfilmer är nämnligen inget jag väljer att kolla på.


Nu ska jag ner och trycka i mig godis, fred ut.

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Jady

Going to put this atrilce to good use now.

URL: http://www.bing.com/

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare