Livet i norrland

from old love to new love


Förut vadedär linnet en alldeles för stor t-shirt i x-large. Men sedan satte  jag saxen i den och resultatet blev gryyymt.
Ett par fd cheap monday jeans som jag hade fått 2 sjukligt fula slitningar på efter en cyckelolycka och några skrubbsår. Det blev saxen för dom också och nu är det ett par av mina favoritshorts.Har efter ett år av längtan fått de perfekta shortsen i college. Var förut ett par trekvartsbyxor jag aldrig använt eller varit medveten om att de legat i garderoben. Så då blev det först saxen för dom och sedan sydde jag in dom lite.


Jag och min syster hade en liten klipp och sy stuga igår och fixade gamla kläder som vi aldrig använde och här är några av mina resultat. Tycker det blev gryymt!


Fred ut

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare