Livet i norrland

So then I took my turn oh all the things I've done and it was all yellowDagens köp: Linne hm 69,50 riksdaler


Hade hemstudiedag idag så hela morgonen fram till ett ungefär har jag ängnat åt att skriva skriva skriva. Sedans drog jag på mig de låga conversen och solbrillsn(vår!!!) och sprang ner på stan för att äta lite lunch med min mamma. Sen tog jag mig en tur på stan och införskaffade detta linnet. Ska skriva in i min lilla bok hur det ska användas till sommarn! Nu ska resten av  kvällen ängnas åt att skriva sista delarna av min rapport och trycka i mig marabou.


Fred ut

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: LISA

ojoj låten är gryyyyyyyM:)

Skrivet av: sara

gott me choklasd jae

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare