Livet i norrland

*''''*''**''Nu känns det verkligen att våren och sommaren är påväg. Man räknar dagarna till lovet kommer och imorgon är det 8 veckor och 4 dagar kvar. Var helt underbart igår när jag och min syster var ute och gick och hörde fågelkvitter överallt kände hur varmt de var. Rysningar är avd jag fick. Men nu mina kära ska jag skriva om en annan rolig sak jag ska börja med!


Har ni tänkt på hur otroligt svårt det är att fantisera ihop outfits som passar till säsongen och vädret som är utanför fönstret. Jag brukar alltid tänka på sommarn när jag köpt något hur jag kommer kunna använda det till vintern men sedan på vintern så glömmer jag allt jag kom på och tar på mig helsvar istället.

På vintern så är det enda jag tänker på hur jag ska gå klädd till sommarn och man kommer på de mest underdunderbara outfits, men man kan ínte använda dom eftersom det är för kallt utanför fönstret utan man kan bara sitta kvar där och drömma och fly förbaskat så gör alla modetidningar bara enmassa assnygga mode serier där dom visar upp modeller som går runt barbent och man får ännu mer insperation till hur man ska gå klädd till sommarn men såklart har man glömt bort det på sommarn när man ska iväg någon stans så man tar bar  på sig ett linne och ett par shorts.

Men nu ska jag komma till saken! Det jag ska göra är en bok där jag så fort jag kommer på en ide på en outfit skriver och ritar ner den så man kan kolla i den när man inte vet vad man ska ha på sej! Men först ska jag skaffa mig en bok......


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Joyce

I really neeedd to find this info, thank God!

URL: http://www.bing.com/

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare