Livet i norrland

go kväll gott folk!

Som jag tror de flesta vet så skulle jag sjunga på musik och kultur dagen och med nöd och näppe kom jag dit gud det hade man inte trott dagen innan!

Dagen innan så var jag så himla nervös att jag helt seriöst trodde jag skulle dö och mådde inte så bra för jag hade ätiit en ojäst bulle(tack sara). Sen på kvällen va jag och min syster ute och red och ja, jag satt på hästen och grät för jag va så nervös! Sedan när vi kom in i stallet igen så stog jag bakom min systers häst och väntade på att hon skulle gå i i boxen med honom och då lyfte han benet och sparkade mig rakt över båda låren där jag frös som mest så därför kände jag ingenting men sen gjorde det så jäkla ont och jag låg på stall golvet och skakade och grät och skakde och frös. Tur att min syster var där vad skulle jag gjort annars ? sedan åkte vi hem och jag fick värma upp mig mer o mer men det gick inte hacka tänder ständigt i 1 timme och lite mer. Sedan när jag skulle käka middag gick det inte fick nästan inte i mig nånting kändes som att jag skulle spy upp allt isåfall.. oh det gjorde jag klocksn 12 på natten. yes. Men tro det eller ej jag kom till teatern ändå och jag sjöng och så här lät det(sjöng egentligen 2 låtar men den här är den enda som finns på youtube va jag vet):


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Sandy

Well done arctile that. I'll make sure to use it wisely.

URL: http://www.bing.com/
Skrivet av: maya

Bra om det var ditt första framträdande inför större publik <3

URL: http://e-kompis.se
Skrivet av: sara

bästa <3<33

Svar från Livet i norrland

med hjälp av bästa manegern<3 !!

Skrivet av: Besökare

du är grymt bra!!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare