Livet i norrland

Trassel

Ikväll ha jag mina kuiner, min syster och tittimitti vare o kollat på trassel! FuCk bra film asså! Sen skulle vi gå in och käka nånstans och kika in på vapiano men där kunde man inte få bord frören efter en timme typ så vi gick vidare en bit till texas smokehouse och där sarom att de också va en timme tills de fanns bord, sen till en libanesisk resturang med samma resultat en tapasresturang, samma sak....

Sen kom vi i alla fall in till en resturang vid rådhuset typ som hette primo. AsGo mat!


Har iallafall hunnit köpa det älskade fjäderhalsbandet jag gjort ett inlägg om, SÅ NÖJD! Sara är avensjuk men hon ska få lånare av mej Laughing

Imorron blire shopping på höga nivåer först hela götgatan typ, sen nåra andra gator därimellan sen kista på kvällen tills de stänger typ! Sen ta ja o elin takeaway till vårt 5stjärninga hotel (hehhihiii:D) och käkar de sen kanske vi barar? gymmar solar? Gud vet med najsblire!skjorta pappas-jeans cubus-linne monki-väska accent-kängor duffy- armband bikbok

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare