Livet i norrland

wohoooo

VeT Ni?!?!
Om allt gå som planerat åker ja till sthlm och shoppar next week!! Fatta najjsit asså. Alla nya kollektioner och sånt kommer i början av februari och ja åker 5 på fedag asså isf! hihi asnajs(y)STOCKHOLM!Jag och min syster är de som kommer va med varran hela helgen där. antingen ska vi bo hemma hos vår kusse eller bo med mor o far på lyxhotel... Men eftersom rummet dom har är ganska litet så vill ja nog hellre bo hos kusinvitamin.


Det var så att det inte va meningen att jag och elin skulle åka med men sen för nån da sedan sa jag till mamma att jag ville hänga med och då kunde ja få de om elin ville hänga med som hon nu ska !hiihihihihi!


ställen jag måste gå in på (OM jag åker)

-topshop

-new yorker (en av favvobutikerna)

-american apparel

-skouno

-en affär jag såg sist ja va i sthlm som har mke army gejor men jag har för mig att den va ganska dyrt där tyvärr men man kan ju hoppas.

-götgatanl(stavning?) asså den mest underbara gatan att shoppa på om man vill ha saker inga andra har , men ändå så har dom vanliga billiga bra affärer som HM, monki, gina, glitter. Där kan man nästan alltid hitta snygga saker till bra priser! den gatan har också en hel del second hand butiker som är riktigt bra!

.Salt (måste ju få se kenzas nya kollektion)

-kista, jag o elin är  överens om att vi måste dit alla affärer finns ju typ där!!

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare