Livet i norrland

Hola!

 idag har de börjat planeras till musik o kulturveckan och ja kommer och göra några saker men det fär ni höra mer om längre fram eftersom ja inte vill avslöja för mycket till dom som ska se showen! hihi men vetni! jag vet vad jag ska ha på mig på mig på skolavslutningen.Laughing men poengen är att jag måste hitta alla saker ju.... men här är ungefär kombinationen jag tänkte mig-


kombinationen;
vit/gräddvit/beige spetsklänning
träklackar (mörkare trä gärna)
stort mörkbrunt träarmband (kanske ska göraa sj)


man hitta allt på nelly.com
klänning; rare fashion
skor ; jeffrey  campbell
armband ; nelly accessories


 


                                   


            


 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Kapri

Unebilebvale how well-written and informative this was.

URL: http://www.bing.com/

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare