Livet i norrland

Godag alla!

jag har varit i stallet idag hehhe och annars inte gjort så mycket annat. Vaknade imorse vid 6 - 7 och stack med mami papi och systra och tog morgonjouren. Wohooo! (not) Sen gick jag hem och la mig igen och sov nån timme. Vaknade sen och gick upp och kolla på Harry Potter (haha nörd man är då) och käka frukost.

(it's true can't live without you<3)hehehehehe


Sen stack ja till stalle red i ridhuset. När ja kom tillbaka var det bara och börja städa där då och gissa va jag valde för ställe att städa på då????


TOALETTEN!


Hoho! Men de blev rent!Laughing
Nu sitter jag här i min ensamhet och håller på att planera så jag kan åka till Sara! Woho längta!Laughing 


Ska försöka hinna med ett inlägg till ikväll Byee<3


 


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare