Livet i norrland

TuR!

Men guuuuuuuuuuud vilken tur att jag ska på birsta igen (typnittielfte gången denna månad, känner mig jävligt busig, HÄLP MIG!) imorgon! Har ingen nyårsklänning ju... nog för att jag bara ska fira med typ Ellen och Eric men de är ju nyår och man vill va lite fin, eller?Tongue out


SÅÅ!! Till er som jag inte har någon nyårsklänning så lägger jag upp några sjysta fodral! Hoppas jag kan va till hjälp! Jag ta ganska så billiga kllänningar.


 OnlyNew YorkerBikbokHMCubusMonki(ser bättre ut på)


 


Lägger upp nyårsskor imorron!!


 


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Stevie

Yup, that'll do it. You have my appreciatoin.

URL: http://www.bing.com/
Skrivet av: sara

Snygga!

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare