Livet i norrland

Svar på frågor! 
Skrivet av: angelicaHur länge har ni ride?:)
hur gamla är ni?:)


 


Svar; Issa, ja har ridit serriöst 7 eller 8 år annars hela livet  :) 14 år


Maja; Jag har ridit lektioner i 9 år men ridit annars typ hela mitt liv :) 13 år


Skrivet av: JossanHej jag letar efter en bra sadel till min d-ponny vet ni någon bra och vad har ni för sadel/sadlar?:)


 


 


Svar; Maja; Prestige golden star hade jag på Lucy när ja red henne. Lätt den skönaste sadeln! Nu rider jag i en hubertussadel. Den är hård men man sitter bra i den.


Issa;Prestige versaille´har jag nu och jag älskar mycket<3Om ni du vill ha en dressyr sadel rekomenderar vi kieffer(stavning?) sadlarna.


Skrivet av: Besökarehej,jag har några frågor:

maja:tycker du att dina nya benskydd är fina?
brukar carlo göra mycket bus när du rider?


 


Svar; Maja, jag önskade mig ett par andra i julklapp för jag inte tyckte om dom så mycke men nu när ja har dom tkr ja dom inte är så motbjudande längre!:) Joo,, oftast så gör han de men man känner att det oftast inte är för att han vill få av en av ryggen utan för att det är roligt. När han bodde i danmark var det mest dressyr som gällde för honom!

isabella:hur ser ditt rum ut?
hur många rosetter har du,räkna dom!!?


 


Svar; issa,  Det är nice. Ganska stort har bruna tapeter med beiga blommor och en ganska stor säng:D Jag har imellan 90-100 rosetter:) (är hos  maja så kan nt räkna)


 


till båda:vem tycker ni är bäst på att rida av er båda?


 


Jag tycker issa och issa tycker mig så jaa va ska man svara?


Skrivet av: SaraVarför började ni att blogga?:)


 


Svar; Maja, jag kom på den brilljanta iden eftersom vi bor långt ifrån varran så man kan veta va vi gör på dagarna kvällarna nätterna mornarna(även fast vi inte uppdatera så ofta). Också så ni ska få nått att läsa:)


Skrivet av: GretaStår ni i eget stall eller privat stall?=)


 


Svar; Maja, jag har Carlo i ett privatstall som ligger bredvid härnösandsridklubb :)


Issa, Jag har mina hästar i våra grannars stall för vi har fullt i farsans :)


Skrivet av: annaMaja:Vilken är din favorit outfit?:) hur länge har du ridit?vad är ditt mål med din häst 2011?:)


 


Svar; Det bero på om det är till häst eller människa när de gäller vanligt mode men jag kan göra ett inlägg om det senare ikv. Jag har ridit lektion i 9 år och för skoggskull hela mitt liv!:) Mitt mår med Carlo och mej 2011 är at helst komma till mountain horse finalen men jag vet inte hur han funka på Tävling än så vifåse!

Isabella: vilken är din favorit butik? Hur länge har du ridit och vad är ditt mål med dina hästar 2011?:)


 


Svar; Equeen är min favorit häst butik och inom vanligt mode så är det väll Gina,Cubus och butiken som finns i Florida som jag gjorde ett inlägg om. Jag har ridit seriöst i 7 eller 8 år. Annars i hela mitt liv. Mitt mål med Casse är att kvala till ponny SM och med Cricket är det att hoppa 110 eller nått;)kram Anna                                                                                                                          Radera


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Besökare

lägg ut bilder på era hästar

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare