Livet i norrland

dagn min

Idag vaknade ja 7 och tack vare min snälla mamma så kom ja ut till stallet i tid för jouren! När den va klar va ja tvungen att åka hem påengång för vi skulle till birsta. Och fyfaaaaaaaan va de snöade man är glad att vår bil inte åkte in i närmaste snöhög!


Köpte iaf ett linne på birsta idag som ja redan skrivit! sen när vi kom hem från birsta så åkte ja och systra till stalle och gjorde iording o red. Var riktigt duktig och red utan stigbyglar hela tiden!Laughing de va två st som hoppade samtidigt men de gick bra ändå!


ÅÅÅh!! Jag vill bara vill att de ska bli bättre väder imorgon annars kommer vägen va för dålig och då åker vi inte till timrå, då missar jag piaträningen ju!Cry nä nu få ja sluta lipa kanske bli bättre under natten ?om ja ska träna få ja ju träffa lenno o emelie ,, CaN't waIt!!


Om de blir träning imorgon så ska jag be mamma knäppa kort på honom så ni får se Carlo! Tänker ha röda-blåa svarta saker imorgon.....


 


Men guuud orka inte skriva mer på dehär inlägget!


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

Skrivet av: Boss

This piece was cogent, well-writetn, and pithy.

URL: http://www.bing.com/

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare