Livet i norrland

Pictures

Åkte in till srk och red därLaughing Hela ridhuset var tomt så det var ganska sköntWink 


Jag började med att skritta och sen trava och och då kortade och längde jag traven:) Och sen gjorde jag lite öppna i båda varven och sen gick jag in på en volt och tog galopp där och då kortade och längde galoppenLaughing Sen fick han skritta lite och sen tog jag galopp igen och "sken galopperade" jag två varv runt ridhuset och han riktigt skenade;D hahah men nu kommer lite bilder mamma tog:)Älskar outfiten jag hade idag:D


 


 


hahah han är inte så duktig på att buga ÄN!WinkDet var allt så länge;)


Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

maja nylund

ÅLDER: 21 år
KÖN: Tjej
LÄN: HÄRNÖSAND
MEDLEM SEN: 2010-12-25
SENAST INLOGGAD: 2015-02-15 18:54

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR

räknare